Fenerbahçe 1 Eshişehir 1 Maç Özeti

Fenerbahçe Eshişehir Maç Özeti başlıklı yazımızda, Fenerbahçe 1 Eshişehir 1 Maç Özeti ve Eshişehir 1-1 Fenerbahçe maç özeti izle, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Eskişehirspor'a konuk oldu. Zorlu bir Avrupa ve Lig haftasının ardından bir de Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayan Fenerbahçe haftayı 3 maç ile kapattı. Maç 1-1 tamamlanırken ilk 20 dakikadan sonra gol sesi çıkmadı. Erkan Zengin 13. dakikada Eskişehirspor'u öne geçiren golü attı. Bu golden sadece 7 dakika sonra Fenerbahçe deplasmanda beraberliği Mehmet Topal'ın golüyle yakaladı. Bu golün ardından maçtan başka gol sesi çıkmayınca maç 1-1 berabere bitti ve Fenerbahçe bu deplasmandan avantajlı skorla döndü.

Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaşan Fenerbahçe ile Eskişehirspor, 17 Nisan 2013 Çarşamba günü Eskişehir'de karşı karşıya geldi. Maçta Erkan Zengin ve Mehmet Topal'ın karşılıklı golleri beraberliği getirirken, deplasmanda attığı gol ile bu skordan avantaj elde eden taraf Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Emre Belözoğlu, Recep Niyaz ve Salih Uçan'ın yanı sıra Dirk Kuyt, Joseph Yobo, Moussa Sow, Reto Ziegler, Raul Meireles, Fehmi Mert Günok ve Gökhan Gönül 18 kişilik kadroya alınmazken, Eskişehir ise sadece tek eksik Rodrigo Tello olmadan sahaya çıktı.

Karşılaşmanın 13. dakikasında ev sahibi takım öne geçti. Orta alandan gelişen atakta Kamara'nın pasında sol çaprazda topu kontrol eden Necati, ortasını ön direğe doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile beraber yükselen Erkan Zengin'in kafa vuruşunda Eskişehirspor üstünlüğü yakaladı.

Skorda geriye düşen Fenerbahçe, rakip yarı alanda daha çok pozisyon aradı. Dakikalar 20'yi gösterdiğinde ise Fenerbahçe, skoru Mehmet Topal'la eşitledi. Sağ kanattan kullanılan korner vuruşunda Caner Erkin ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmadan seken topu altıpas alanı içerisinde Mehmet Topal kontrol etti. Mehmet'in vuruşunda top kalecinin müdahalesine rağmen filelerle buluştu

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Hakları Saklı - Aradabak 2013: Fenerbahçe 1 Eshişehir 1 Maç Özeti
Şarkısı Dinle - Ebru Yaşar - 2014 Şarkıları Dinle - O ses Türkiye - şebnem kısaparmak - güzel günler