Elidor Miss Turkey 2013 Başvurusu

Elidor Miss Turkey başvuruları başladı! 15 Mart 2013 ile 1 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacak olan Miss Turkey 2013 başvurularını kaçırmayın ve Türkiye'nin ve sonrasında dünyanın en güzel bayanı olmak için sizde bu yarışa katılın..

Geçtiğimiz sene olduğu gibi yine Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Miss Turkey 2013 yarışmasının başvuruları tüm heyecanıyla başladı. Birbirinden güzel bayanların aday olduğu Elidor sponsorluğunda gerçekleşecek Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması sizin kariyerinizi belirleyecek önemli bir adım olabilir. Tek yapmanız gereken Elidor Miss Turkey 2013 başvuru formu sitesine girip uygun şekilde formu doldurmak ve sonrasında adaylar arasından büyük yarışma öncesindeki kampa seçilmek.

Yıllardır Türkiye'nin en güzel bayanlarının seçildiği Miss Turkey 2013 yılında da kendine güvenen Türk kızlarını karşı karşıya getirecek. Yarışmada alınan dereceler kişilerin kariyerleri açısında çok büyük önem arz ediyor. Geçtiğimiz yıllardan bugüne kadar dereceye giren birçok güzellik kraliçesi ya oyuncu ya da manken olarak başarılı işlere imza attılar. Bunun son örneği ise geçtiğimiz yıl Miss Turkey seçilen Açelya Samyeli Danoğlu oldu. Açelya, yarışmadan sonra oyunculuğa yönelerek dizilerde yer almaya başladı. Şuanda da İşler Güçler dizisinde Zeynep karakterini canlandırıyor.

Sizinde böyle şöhret dolu muhteşem bir hayatınız olabilir. Tek yapmanız gereken aşağıdaki resme tıklayarak, başvuru formunu açmanız ardından bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde doldurmanız. Başvuru formu 5 aşamadan oluşuyor. İlk aşama "kişisel bilgiler", sonrasında ise "iletişim bilgileri", "kişisel bilgiler-2", "kişisel bilgiler-3" ve "görsel bilgiler" formları bulunmaktadır. Elidor Miss Turkey 2013 başvurunuzun değerlendirmeye girmesi için doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Hakları Saklı - Aradabak 2013: Elidor Miss Turkey 2013 Başvurusu
Şarkısı Dinle - Ebru Yaşar - 2014 Şarkıları Dinle - O ses Türkiye - şebnem kısaparmak - güzel günler