Galatasaray Fenerbahçe Maçı 2012 - GS FB Derbi Maçı


Fenerbahçe Galatasaray Maçı başlıklı yazımızda, Fenerbahçe Galatasaray maçı izle, Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izle, Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı 2012, FB GS Canlı izle ve Fenerbahçe Galatasaray Maç Özeti ve Golleri izle gibi konular hakkında bilgi bulabilirsiniz.


GALATASARAY - FENERBAHÇE

Fatih Terim'in cezasının ertelenmesi, Galatasaray'da moralleri yükseltti. Deneyimli çalıştırıcı takımını Kadıköy'deki derbiye motive etmeyi sürdürürken, sarı kırmızılı takım hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Bu arada Terim'den Riera sürprizi geldi!

Mehmet Batdal dışında eksik futbolcusu bulunmayan sarı kırmızılılarda, Fenerbahçe derbisinde Elmander'in yanında Baros'un yerine Necati forma giyecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in, son haftalarda form düşüklüğü gösteren Emre Çolak'ın yerine de Riera'ya şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de Kaptan Alex, Galatasaray derbisinin kadrosuna alındı. Hafta başından beri maça yetiştirilmeye çalışılan Sow ise tribünde olacak. Çife kupa isteyen Fenerbahçe yönetimi, 10 milyon euro prim koydu.

Fenerbahçe'de nefesler tutuldu, Galatasaray derbisi bekleniyor. Şampiyonun belli olacağı karşılaşmada sarı lacivertli takımın 18 kişilik kadrosu da belli oldu. Sakatlığı nedeniyle tedavi edilen Alex De Souza, durumunda iyileşme görülünce maçın kadrosuna dahil edildi. Ancak Brezilyalı futbolcu ilk 11'de sahaya çıkmayacak ve kulübede tutulacak.

Fatih Terim, Süper Lig'de rekorun eşiğinde. Galatasaray'ın ipi göğüslemesi halinde deneyimli çalıştırıcı kariyerinde 5. kez mutlu sona ulaşacak ve lig tarihinin en fazla şampiyonluk gören teknik adamı olacak. Terim ayrıca Galatasaray'daki 13. kupasını kazanacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Hakları Saklı - Aradabak 2013: Galatasaray Fenerbahçe Maçı 2012 - GS FB Derbi Maçı
Şarkısı Dinle - Ebru Yaşar - 2014 Şarkıları Dinle - O ses Türkiye - şebnem kısaparmak - güzel günler